Daglig leder: Rasmus Pontoppidan tlf: 28102287
Rasmus er 30 år gammel, gift og fra Kjellerup. Han er gammel Hjørring-dreng, men forlod byen i 2004, da han startede ved Lars Uggerby som rytter og senere i lære. Rasmus fortsatte i lære ved Niels Hegstrup og blev uddannet træner i 2010, hvor han valgte at prøve lykken i Kina. Efter sin hjemkomst i 2011 har Rasmus arbejdet i private stalde med både ridning og undervisning. Han har uddannet heste op til psg. niveau og undervist på alle niveauer, han tager den enkelte rytter seriøst og møder den pågældende på det niveau, hun/han er på.

Som staldmedarbejder og daglig leder af skoleafdelingen har vi ansat Karoline Krogh og som medhjælper i stalden og skoleafdelingen har vi ansat Camilla Frydberg Rasmussen, som begge er kendte ansigter i HJR.

Pr. 15/1.18 har vi ansat Kate Sand, Tlf: 26156774 Kate er ansat som staldmester og medhjælper i skoleafdelingen.
Kate er 34 år, uddannet landmand, og hun bor med sin mand og 3 børn i Jerslev. Kate er desuden uddannet som examineret fysiurgisk hesteterapeut, og hun er ved at tage uddannelsen som horse in harmony trainer aspirant.
Vi tror, vi i Kate har fundet den helt rigtige til at passe vores heste og have styr på stalden og hvad dertil hører. I kan læse mere om hendes kompetencer på hendes hjemmeside katesand.dk.

Underviser i spring: Christian Petersen
. Christian er ansat på Stutteri Alfarvad og har ansvaret for alle hestenes udvikling i stutteriet. Christian rider selv spring på højt plan både nationalt og internationalt. Han er udlært berider anno 2006 hvor han stod i lære alle seks år under Søren Vallentin. Inden den lange læreretid var han ansat tre år som højre hånd for Bjørn Ikast i Mexico.
Christian har utallige placeringer og sejre både til nationale og internationale stævner. Han har del-taget i unghestechampionater og har haft heste med til hingstekåring i Herning. Christian er en utro-lig dygtig springrytter og underviser, som gerne vil undervise på alle niveauer, både for ponyer og heste. I Hjørring Rideklub tilbyder han undervisning på hold, men som noget nyt pr. 1.10.18 vil han fremadrettet kun tilbyde enetimer ifølge aftale med rytterne.