Daglig leder: Rasmus Pontoppidan tlf: 28102287
Rasmus er 30 år gammel, gift og fra Kjellerup. Han er gammel Hjørring-dreng, men forlod byen i 2004, da han startede ved Lars Uggerby som rytter og senere i lære. Rasmus fortsatte i lære ved Niels Hegstrup og blev uddannet træner i 2010, hvor han valgte at prøve lykken i Kina. Efter sin hjemkomst i 2011 har Rasmus arbejdet i private stalde med både ridning og undervisning. Han har uddannet heste op til psg. niveau og undervist på alle niveauer, han tager den enkelte rytter seriøst og møder den pågældende på det niveau, hun/han er på.

Som staldmedarbejder og daglig leder af skoleafdelingen har vi ansat Karoline Krogh og som medhjælper i stalden og skoleafdelingen har vi ansat Camilla Frydberg Rasmussen, som begge er kendte ansigter i HJR.

Pr. 2.1.19 har vi ansat Karina som Staldmedarbejder
Jeg hedder Karina og er fra ‘79.
Jeg startede i hesteverdenen da jeg var 8 år gammel. Og det bed sig grundigt fast da jeg blev 18 år. Der tog jeg for første gang ud og arbejdede med heste på fuldtid. I 15 år fremad arbejdede jeg på diverse hestesteder rundt i det danske land.
Rideskole, hestepension og stutteri. Jeg har været vant til lidt af hvert. Om det var at opdrage et føl, tilride eller håndtere hingste eller problem heste så elskede jeg det. Gør jeg stadig. Efter jeg stoppede på fuldtid har jeg stadig passet, undervist og redet/solgt heste for folk i min fritid.
Jeg har uddannet hest til Grand Prix og har haft den store fornøjelse selv at avle, tilride og ride min egen hest op til at starte GP. Golden Fabia som han hed er desværre ikke hos mig mere pga et brækket ben men en ny er ankommet. Han hedder Valentino. Vi har været sammen siden marts ‘18 og har hygget os i La dressur indtil videre.
Jeg er ikke springrytter men synes det er sjovt akkurat ligesom skov/strand.
Hjemme er jeg bare mig dog har jeg en skarnunge af en kat der hedder Emil. Jeg er født og opvokset i Frederikshavn og har til dags dato altid haft min gang på Sportsrideklubben Lerbæk. Jeg er uddannet dressurdommer dog ikke aktiv længere.
Som staldmester møder jeg folket på jorden og vil altid passe hestene til UG

Underviser i spring pr. 1.1.19
Mit navn er Maria Thougaard Nielsen, jeg er 23 år gammel og bor i Hjørring. Jeg startede min tid som rytter i Hjørring Rideklub, og havde selv pony opstaldet i HJR i flere år.
Jeg har redet op til 140 cm klasser i spring, deltaget ved DM for u21 ryttere, rider ungheste klasser samt championater, redet op til MB3 i dressur samt gjort flere heste til B heste i dressur og spring.
Jeg har siden 2015 drevet mit eget firma MT Horse, og som nu har base i Bjergby. Jeg rider dagligt selv ca 7 heste, og er derover underviser i bla Hirtshals Rideklub og hos Bjergby Rideklub. Jeg underviser på alle niveauer i både spring og dressur, og deltager gerne i elevernes stævner hvis tiden tillader det. Jeg glæder mig meget til at møde jer alle sammen, og være en del af jeres udvikling som ryttere!