< Tilbage

Ny staldmedarbejder i HJR pr. 2.1.1906-12-2018 - 11:09

Så fik vi stillingen som staldmedarbejder besat 

Jeg hedder Karina og er fra ‘79. 
Jeg startede i hesteverdenen da jeg var 8 år gammel. Og det bed sig grundigt fast da jeg blev 18 år. Der tog jeg for første gang ud og arbejdede med heste på fuldtid. I 15 år fremad arbejdede jeg på diverse hestesteder rundt i det danske land. 
Rideskole, hestepension og stutteri. Jeg har været vant til lidt af hvert. Om det var at opdrage et føl, tilride eller håndtere hingste eller problem heste så elskede jeg det. Gør jeg stadig. Efter jeg stoppede på fuldtid har jeg stadig passet, undervist og redet/solgt heste for folk i min fritid. 
Jeg har uddannet hest til Grand Prix og har haft den store fornøjelse selv at avle, tilride og ride min egen hest op til at starte GP. Golden Fabia som han hed er desværre ikke hos mig mere pga et brækket ben men en ny er ankommet. Han hedder Valentino. Vi har været sammen siden marts ‘18 og har hygget os i La dressur indtil videre. 
Jeg er ikke springrytter men synes det er sjovt akkurat ligesom skov/strand. 
Hjemme er jeg bare mig dog har jeg en skarnunge af en kat der hedder Emil. Jeg er født og opvokset i Frederikshavn og har til dags dato altid haft min gang på Sportsrideklubben Lerbæk. Jeg er uddannet dressurdommer dog ikke aktiv længere. 
Som staldmester møder jeg folket på jorden og vil altid passe hestene til UG 

< Tilbage