< Tilbage

HJR søger ny underviser til elevafdelingen06-12-2018 - 11:32

Ny underviser

Hjørring Rideklub søger underviser til vores elevafdeling pr. 1.1.19.

Da en af vores undervisere har fået et godt jobtilbud i udlandet, søger vi en ny underviser til vores elevafdeling. Undervisningen vil foregå i alle hverdage om eftermiddagen og mandag, tirsdag og torsdag også om aftenen. Der er to undervisere tilkoblet elevafdelingen, som underviser hver deres dage og vil få forskellige ansvarsområder. 
Til stillingen hører også lidt staldarbejde om aftenen, de dage man har undervisning i klubben i forvejen. Staldarbejdet disse dage indbefatter tildeling af wrap og foder til alle klubbens heste/ponyer. Derudover er der også staldvagt ca hver 3. weekend, som indbefatter morgenstald og ud- og indlukning af elevheste, ridningsheste osv., middagsfodring, aftenstald og lukning af klubben. Det ugentlige timetal vil variere men ligge på ca 14-17 timer om ugen plus 12 timer i weekendvagt ca hver 3. uge

Vi søger: En underviser der er engageret, tålmodig og godt kan lide at arbejde med voksne og børn i alle aldre. Derudover skal du have et solidt hestekendskab samt kunne undervise begyndere og mere øvede ryttere. Det vil helt klart være en fordel at du selv har redet en del og har erfaring derfra. Du skal være fleksibel, flittig, udadvendt, positiv, samarbejdsvillig, mødefast, forandringsparat, have ordenssans og gå ind for hestevelfærd. Skal være fyldt 18 år.
Vi har en elevafdeling der er i rivende udvikling og med ryttere på venteliste. Som tidligere skrevet undervises der om eftermiddagen og nogle dage om aftenen. Pt. er der 17 elevhold om ugen. Elevrytterne er af forskellige aldre og nogle er helt ned til 2 år. Vi har mellem 10-15 elevheste til rådighed iklubben.

Lidt om Hjørring Rideklub: HJR er en af Vendsyssels største rideklubber med stor aktivitet på det flotte rideanlæg på Åstrupvej. Vi har ca 220 medlemmer og med plads til 74 opstaldede heste.
Vi har 2 ridehaller, 2 udendørs dressurbaner, udendørs konkurrence-springbane, udendørs trænings-springbane og en pragtfuld ridesti i skoven.
Hertil kommer nogle hyggelige stalde, klublokaler, cafeteria og masser af folde i dejligt kuperet terræn.
Hos os er der plads til alle, uanset om du skal trækkes på din pony af mor og far eller du har ambitioner om at nå langt med din ridning.
Opstaldede heste fodres med næringsrig hesteblanding samt wrap-hø. Vi tilbyder desuden ind-og udlukning af opstaldede heste.
Har ovennævnte vakt din interesse, så ser vi frem til at modtage din ansøgning på mail: Jessen.birgitte@gmail.com senest den 15.12.18.
For yderligere oplysninger om stillingen er du også velkommen til at kontakte daglig leder Rasmus Pontoppidan på tlf. 28 10 22 87 eller klubbens formand Birgitte Jessen på tlf. 61 33 02 56.

< Tilbage